Addendum: Hipòtesi per al 7 de maig 2012

En una entrevista per a Les Échos el proppassat 28 de febrer, arran de la publicació d’un seu llibre de títol vianòfil, el baró Ernest-Antoine Seillière, president del Consell de Supervisió de Wendel, va desitjar que, si arribés a perdre les imminents eleccions presidencials, en Nicolas Sarkozy esdevingués “President d’Europa.”

Malgrat que en Herman Van Rompuy no sigui pas president “d’Europa” sinó del Consell Europeu, que és el nom que reben les reunions dels Caps d’Estat i de Govern dels 27 amb el President de la Comissió Europea, a Brussel·les, la proposta del baró és una excel·lent notícia.

En més d’un Dijous Europeu havíem sentit l’opinió que el Tracta de Lisboa, tot crean la Presidència del Consell i la figura de l’Alt Representant de la Unió per a Afers Exteriors i Política de Seguretat havia fet donar una gran passa endavant a Europa. Que no hi comptava el perfil dels titolars actuals, sinó l’oportunitat futura de veure-hi pesos pesants. Doncs no sembla una opinió gens esbojarrada…

 Stefan Rating

P.D.: El mateix baró va donar d’altres respostes interessants en una segona entrevista, aquesta televisiva.

3 pensaments sobre “Addendum: Hipòtesi per al 7 de maig 2012

  1. iPods are ran by an Apple company that has a COMPLETE cntrool over them. China only reproduces and assembles that product with the materials and instructions provided by Apple. Everything in USA is made in China because all big factories are moved there so it would make sense that iPods are also made in China! These mp3 players in this case don’t even have a company that assembles them. They’re one of those cheap things that China makes that are pieces of shit!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s