Dix petits Indiens…

El Consell Consititucional francès ha validat avui els apadrinaments presentats pels deu candidats que competiran a la primera volta de les eleccions franceses, el 22 d’abril d’enguany:

Nathalie Arthaud (LO), François Bayrou (MoDem), Jacques Cheminade (SP), Nicolas Dupont-Aignan (DLR), François Hollande (PS), Eva Joly (EELV), Marine Le Pen (FN), Jean-Luc Mélenchon (FG), Philippe Poutou (NPA), i Nicolas Sarkozy (UMP).

Recordem que el dia 26 d’abril a dos quarts de vuit (Sala Verdaguer) debatrem amb dos antics corresponsals a París, en Lluís Basset (Director Adjunt d’El País) i en Rafael Jorba (Conseller del Consell Audiovisual de Catalunya, CAC) dels dos candidats que hi romandran… i dels vuit perdedors.

Stefan Rating

4 pensaments sobre “Dix petits Indiens…

  1. Sembla que no tot el peix està venut en les eleccions franceses. Donar per fet un resultat mesos abans és molt arriscat. Sarkozy no deixa de ser el president en actiu, i no se li pot negar carisma i energia. Hollande pot guanyar, però encara ha d’endurir, crec, el seu perfil en un país com França, que és molt més monàrquic del que sembla (a diferència del Regne Unit, molt més republicanitzat en el fons). Al president, els francesos li exigeixen un élan especial. Pels qui tenim el cor à gauche, la simpatia és clara (malgrat que per a un català, la nul·la aproximació de la classe política francesa a la idea de diferència ens allunya i molt). El resultat pot ser molt més ajustat del que sembla.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s