Activitats de la Secció d’EPJiS durant el mes de gener

Dilluns dia 21, a les set de la tarda (19h), a la Sala d’Actes, a la 2ª planta de l’Ateneu Barcelonès, us presentem la segona part del cinefòrum sobre Les decisions del Québec, coorganitzat amb la Secció d’Economia. Hi projectarem un documental sobre el segon referèndum secessionista del Québec, Référendum prise 2 de Stéphane Drolet (1996, VO francesa, 76 minuts).

Com arran de la primera part d’aquest cinefòrum, el proppassat dia 16 de desembre, ens n’exposaran una visió personal els doctors Xavier Arbós, jurista; i Marc Sanjaume, politòleg. Si voleu veure com s’esdevé en la pràctica el que se’ns està prometent per a 2014, us hi esperem.

Dijous dia 31, a les dos quarts de vuit de la tarda (19h30) a la Sala Verdaguer, a la planta baixa de l’Ateneu, debatrem, en el marc del tradicional Dijous Europeu dedicat a la Presidència rotatòria del Consell de la UE, dels segon semestre de 2012 sota pilotatge xipriota. Hi comptarem amb l’Ambaixador de Xipre a Espanya, Excm. Sr. Antonis Toumazis. Com a novetat, hi hem convidat una lletrada del Servei Jurídic de la Comissió Europea, Sra. Anna Marcoulli, que ha assessorat la Presidència Xipriota i ens en podrà donar una visió eminentment pràctica.

Tots dos actes són gratuïts i de lliure accés. Esperem veure-us-hi nombrosos!

Un pensament sobre “Activitats de la Secció d’EPJiS durant el mes de gener

  1. Se us desitja un bon any ple de suggeriments del mateix nivell que fins ara ha dut aquesta secció. El Quebec i la presidència xipriota són uns bons tasts de la realitat política que ben segur que coronareu amb l’encert de sempre. A veure si els socis us donem, malgrat la feina i els neguits, el suport i resò que mereixeu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s